Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

M12500-indoor

SMARTIA M12500 PHOS: Estetikë e jashtëzakonshme me përshtatje të re

Në kontekstin e evolucionit të vazhdueshëm të sistemeve tona arkitektonike, ne kemi krijuar një tipologji të re minimale inovative për sistemin e përparuar të rrëshqitjes SMARTIA M12500 PHOS.

Konkretisht, kanati i poshtëm mund të integrohet tani në dysheme dhe të fshihet së bashku me udhëzuesin e poshtëm, në mënyrë që të katër anët e kornizës të futen plotësisht në mur dhe dysheme, duke ofruar një estetikë të jashtëzakonshme me xham të gjerë nga dyshemeja deri në tavan. Sistemi ofron dritare dhe dyer të jashtëzakonshme minimale që rrisin estetikën e përgjithshme të çdo hapësire, falë profilit të ngushtë ndërlidhës me gjerësi prej vetëm 32 mm dhe tipologjisë së takimit kokë më kokë me gjerësi prej vetëm 72 mm.

SMARTIA M12500 PHOS është një sistem i shkëlqyeshëm i pa izoluar termikisht për dyer dhe dritare me rrëshqitje me dukshmëri minimale të aluminit që lejojnë maksimalisht dritën natyrale dhe pamje nga jashtë. Dizajni i tij unik minimal me profile të holla është në përputhje të përsosur me tendencat moderne arkitekturore që mbrojnë estetikën e lartë përmes thjeshtësisë.


Tipologjia e re e përmendur më lart është përfshirë në katalogun teknik të sistemit dhe mund të shikohet dhe shkarkohet përmes www.alumil.al Për të aksesuar katalogun teknik, duhet të krijoni një llogari në faqen tonë të internetit.


Shto tek të preferuarat