Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SF85-home-2

Derë e palosshme SUPREME SF85: Rezistencë jashtëzakonisht e lartë e certifikuar për 9A

SUPREME SF85 është një nga sistemet më të fuqishme dhe me stil në kategorinë e dyerve të palosshme. Dizajni minimal, një larmi e madhe zgjidhjesh teknike dhe dimensionet e mëdha mbresëlënëse të konstruksionit (lartësia deri në 4.0 m), e bëjnë këtë sistem me të vërtetë unik.

Për më tepër, SUPREME SF85 dallon për performancën e tij në aspektin e izolimit termik, përshkueshmërisë së ajrit, rezistencës ndaj ngarkesës së erës dhe rezistencës ndaj ujit. Kjo e fundit është zakonisht pika "e ndjeshme" në aplikimet e dyerve të palosshme, kështu që ALUMIL e përmirësoi sistemin me subvencione në mënyrë që të merrte një certifikim nga IFT Rosenheim për performancën jashtëzakonisht të lartë të 600Pa (9A).

Zgjidhjet e shkëlqyera të cilat ofrohen nga SUPREME SF85 plotësojnë fjalë për fjalë çdo nevojë dhe janë ideale për aplikime komerciale, vendbanime moderne, si dhe ndërtime mjaft të specializuara dhe të rënda në projekte me kërkesa të larta.

Shto tek të preferuarat