Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Fasada SMARTIA M7 | Dritare të Integruara me Performancë të Certifikuar

SMARTIA M7 është një zgjidhje e shkëlqyeshme për fasadat me estetikës të lartë dhe performancë të jashtëzakonshme. Për më tepër, fleksibiliteti i sistemit në niveli dizajni duke siguruar një larmi të madhe tipologjish dhe aftësinë për të krijuar konstruksione strukturale, plotëson fjalë për fjalë çdo nevojë, nga projektet më të thjeshta deri tek ato më të kërkuarat.

Shpesh herë një sistem fasade duhet të përfshijë dritare, në mënyrë që të lejojë ventilimin natyral dhe ftohjen e brendshme. Jemi të lumtur t'ju informojmë se zgjidhjet e përparuara të SMARTIA M7 me dritare me hapje me dy pozicione të projektuara të fshehura janë certifikuar për performancën e tyre shumë të lartë ndaj përshkueshmërisë së ajrit, ujit dhe rezistencës ndaj ngarkesës së erës, nga instituti i njohur botëror ift Rosenheim.

Dritare standarde

  • Përshkueshmëria kundër ajrit: Klasa 4
  • Përshkueshmëia kundër ujit: Klasa E1200
  • Rezistenca ndaj ngarkesës së erës: Klasa C5 / B5

Dritare e fshehur me hapje me dy pozicione 

  • Përshkueshmëria kundër ajrit: Klasa 4
  • Përshkueshmëria kundër ujit: Klasa E750
  • Resistenca ndaj ngarkesës së erës: Klasa C5 / B5 

Prioriteti ynë i parë është të plotësojmë gjithnjë nevojat e klientëve tanë me produkte që kombinojnë në mënyrë perfekte estetikën e jashtëzakonshme dhe performancën e lartë të certifikuar.

Shto tek të preferuarat