Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Edhe një herë Top Brand në Greqi

ALUMIL u dallua edhe një herë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të "SUPERBRANDS", arbitri më i madh i pavarur në botë i markës, i cili është i pranishëm në më shumë se 80 vende në të gjithë botën. Këtë vit, ceremonia e ndarjes së çmimeve «SUPERBRANDS Greqi» për tregun grek u zhvillua në Sallën e Koncerteve të Athinës në qershor. Në total, u shpërblyen 260 kompani nga 37 sektorë të ekonomisë Greke.

Sa i përket sektorit arkitektonik të sistemit të aluminit, i cili ishte pjesë e kategorisë "Materiale Ndërtimi" në kontekstin e hulumtimit, ALUMIL doli si një nga markat më të mira të korporatave në Greqi për periudhën 2018-2019, pas votimit të kryer si nga juria e arbitrit të ekspertëve të përbërë nga profesionistë me përvojë të marketingut dhe reklamimit dhe nga konsumatorët që e dalluan kompaninë gjatë kryerjes së një studimi të opinionit publik.

Kriteret themelore të përzgjedhjes së këtij viti ishin këto:

1.Ndërgjegjësimi i markës dhe reputacioni 

2.Besueshmëria dhe qëndrueshmëria afatgjatë:

3.Përgjegjësia e korporatës në kategoritë:

  • Tregu (Cilësia e produktit ose shërbimi dhe çmimi)
  • Marrëdhëniet e punës (Ligji dhe operimi transparent, mjedisi i punës & praktikat)
  • Shoqëria (sponsorizime, nisma kulturore dhe sociale)
  • Mjedisi (Mbrojtja e mjedisit dhe kufizimi i ndikimit negativ mjedisor)      

ALUMIL edhe një herë fitoi me dinjitet titullin e markës më të fortë në kategorinë e saj duke fituar besimin e konsumatorëve përmes qëndrueshmërisë së tij në cilësi dhe besueshmëri, duke njohur njëkohësisht rëndësinë e rolit të kompanisë në shoqëri me aksione që tregojnë respekt absolut ndaj njerëzve dhe Mjedisit.

Shto tek të preferuarat