Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Strukturat e avancuara PV të montimit për çati nga ALUMIL Solar

Një nga produktet e avancuara të ALUMIL Solar është struktura instaluese vetë-ndriçuese SOLFIE, e cila siguron instalim të lehtë, të shpejtë dhe me kosto të efektshme të paneleve fotovoltaike në ndërtimin e çatisë. Ky sistem specifik i montimit u hartua në mënyrë që të integrojë një panel PV të peisazhit me një prirje 10 gradësh për një performancë më të mirë. Së fundi, një projekt PV prej 600KW me sistemin SOLFIE u krye me sukses në qytetin e Podgoricës, kryeqytetin e Malit të Zi. Në total, 1.953 panele fotovoltaike u instaluan në tavanin e lokaleve të kompanisë "BAR KOD", duke e shndërruar ndërtesën e saj në një termocentral të vogël dhe të qëndrueshëm. Në mënyrë të veçantë, panelet fotovoltaike u instaluan në tavane duke përdorur blloqe betoni, në mënyrë që të mbështesin panelet pa nevojën e shpimit të çatisë, duke mbrojtur plotësisht izolimin e tavanit. Zbuloni të gjitha produktet e avancuara të ALUMIL Solar.

Shto tek të preferuarat