Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Pergolat Bioklimatike: Pajisjet ultra-moderne për momente relaksuese unike

Pergola të avancuara bioklimatike SMARTIA PG160P Santorini dhe SMARTIA PG120P Mykonos nga ALUMIL janë një zgjidhje e shkëlqyer për banesat moderne, hotelet, restorantet dhe hapësira të tjera në natyrë. Përveç aftësisë për të përshtatur fletët për mbrojtje efektive të diellit gjatë gjithë ditës, një nga avantazhet kryesore të tyre është mundësia për përshtatje të plotë sipas nevojave dhe dëshirave të çdo përdoruesi. Falë pajisjeve inovative të disponueshme, kushtet e jetesës në hapësirat e jashtme janë përmirësuar në mënyrë dramatike: Duke përfshirë mbulesën hijezuese të Rrotulleshme-ZIPs shumë funksionale, lëvizja e të cilave aktivizohet lehtësisht nga një telekomandë (e njëjta gjë përdoret për të lëvizur fletët e sipërme) mbrojtja nga drita arrihet përmes një mekanizmi plotësisht të fshehur.

Kapakët hijezues

Të varura vertikalisht për mbrojtje anësore, ku mund të zgjidhni grila shtesë alumini të cilat ofrohen me opsionin dy-ngjyrësh, duke siguruar një rezultat unik estetik. Sistemi me rrëshqitjen e xhamave. Integrimi i sistemit modern me rrëshqitje të xhamave do të mbrojë nga erërat e bezdisshme dhe lejojnë përdoruesit të relaksohen në hapsirat e jashtme, pavarësisht nga kushtet atmosferike mbizotëruese. Profile ultra-të hollë alumini sigurojnë estetikë minimale "me ajrosje", duke ofruar shikueshmëri maksimale për përdoruesit. Për më tepër, izolimi i përshkueshmërisë ndaj ujit mund të sigurohet nga profilet opsionale izolues të aluminit.

Ndriçimi LED

Ndizet edhe gjatë natës, në sajë të integrimit të dritave të shiritave LED, të cilat mund të instalohen qoftë në fletët e rregjistrueshme ose në tranversa. Për ndriçimin "atmosferik", është e mundur të instalohen dritat e zinxhirit LED të fshehur në mënyrë perimetrike. Përveç kësaj, është e mundur të zgjidhni intensitetin e dritës së dëshiruar përmes një telekomande të rrotullueshme, sepse çdo rast kërkon ndriçim të veçantë! Dritat LED janë të ndezura përmes të njëjtit telekomandë që përdoret për të rregulluar fletët dhe mbulesat hijezuese-ZIP. Përveç përfitimeve të pakrahasueshme që njerëzit i marrin duke përdorur pergolat tona bioklimatike, po aq e rëndësishme është lehtësia e instalimit në çdo hapësirë, pasi që këto sisteme janë projektuar sipas një logjike të montimit dhe instalimit të lehtë. Mësoni gjithçka për pergolat bioklimatike të ALUMIL.

Shto tek të preferuarat