Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SMARTIA S67 PHOS | Versioni i ri

Sistemi me hapje SMARTIA S67 PHOS dallon për dizajnin e tij të sofistikuar minimal. Kjo është një zgjedhje e shkëlqyer për dritaret me estetikë të jashtëzakonshme që sigurojnë lejimin maksimal të dritës. Versioni PHOS siguron një gjerësi të konsiderueshme të reduktuar të aluminit të dukshëm prej vetëm 72 mm dhe ofron mundësinë për të krijuar dritare me dy kante me një profil ndërlidhës prej vetëm 109 mm. Për më tepër, sistemi jep mundësinë për të aplikuar menteshat e fshehura. 

Përveç estetikës së lartë, sistemi përfshin performancë mbresëlënëse, e cila është certifikuar nga instituti gjerman i njohur botërisht ift Rosenheim. Tre versione të ndryshme të efikasitetit të energjisë janë siguruar me versionin HI që ka një performancë të shkëlqyeshme izoluese termike prej Uw = 1,31 W / m2K, për dimensionet e kornizës 1,5 x 2,2 m, me Ug = 1,0 W / m2K dhe ψ = 0,035 W / mK. Por performanca e lartë e sistemit shkon përtej izolimit termik. SMARTIA S67 PHOS ka arritur gjithashtu performancë mbresëlënëse të certifikuar për përshkueshmërinë ndaj ajrit (Klasa 4), ndaj ujit (E1200, 8A) dhe rezistencën ndaj ngarkesave të erës (Klasa C3).

Qëllimi ynë i vazhdueshëm është të sigurojmë sisteme me vlerë të lartë estetike dhe performancë të lartë të çertifikuar. SMARTIA S67 PHOS reflekton pikërisht këtë filozofi.

 


 

 

Shto tek të preferuarat