Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Projekti Kullat Quattro

Kompleksi i ri impresionues i ndërtesës "Quattro Towers" është pjesë e planit të ri ambicioz të ndërtimit të qytetit historik Erbil në Irak. Ai përbëhet nga katër rrokaqiej të ndërlidhur me një lartësi prej 116 m dhe do të mbulojë kryesisht nevojat për banim. Duke qenë një nga projektet më mbresëlënëse në zonën përreth, është padyshim një pikë referimi në zemër të qytetit.

Të gjitha apartamentet ndjekin trendet moderne të arkitekturës dhe përfshijnë një dizajn shumë të sofistikuar. Ndërtesat u "mbyllën" me sistemin e suksesshëm me ngritje dhe rrëshqitje SMARTIA S560 dhe sistemin e jashtëzakonshëm të fasadës SMARTIA M7. Përveç kësaj, sistemi i avancuar i kangjellave të xhamit SMARTIA M8200 u instalua në të gjitha ballkonet e kompleksit të ndërtimit. Objektivi kryesor ishte të përzgjidheshin sistemet arkitektonike të aluminit që ofrojnë lehtësi ndërtimi dhe instalimi, duke përmbushur të gjitha kërkesat statike dhe të sigurisë dhe në të njëjtën kohë të japin estetikë të shkëlqyer. 

ALUMIL është duke eksportuar sisteme inovative alumini arkitektonik në mbi 60 vende në të gjithë kontinentet, duke mbuluar nga më të thjeshtat deri te nevojat më të mëdha. Marrja e këtij projekti të veçantë konfirmon edhe një herë epërsinë dhe njohjen në mbarë botën të produkteve të ALUMIL, të cilat përfshijnë një ekspertizë të lartë bazuar në një eksperiencë 30 vjeçare ndërkombëtare.

 

 

Shto tek të preferuarat