Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Sistemet inovative ALUMIL në projektin "80 Adams Street" në Brooklyn


Kompleksi i ri apartamenteve shumëkatëshe "80 Adams Street" me një hapësirë ​​të brendshme totale prej 17.300 m2, që ndodhet në qendër të qytetit në Brooklyn pranë urës historike të Bruklinit, do të përfundojë së shpejti. Fasada dalluese "polimorfike" e ndërtesës, e frymëzuar nga zyra arkitektonike amerikane "ODA New York", e bën atë një nga ndërtesat më moderne në zonën përreth. Në mënyrë të veçantë, ndërtesa do të përfshijë 10 kate, 165 apartamente dhe një sipërfaqe totale prej 17.300 m2. Së bashku me shërbimet e ndryshme të ofruara (pishinë, palestër, parkim për biçikleta, parkim privat të makinave, etj.), ndërtesa do të ofrojë një pamje unike në "Lumin Lindor", Ura e Manhatanit dhe lagjet përreth. ALUMIL është duke e pajisur këtë ndërtesë të shquar me 1200 dritare strukturore të bëra me porosi, duke përfshirë dritare të gjera me xham me një sipërfaqe prej rreth 5 m2 në copa. Natyrisht, të gjitha testimet e rrepta të performancës të kërkuara nga legjislacioni amerikan në lidhje me përshkueshmërinë e ujit, ajrit dhe presionin e erës u kryen me sukses, duke dëshmuar edhe njëherë superioritetin e sistemeve arkitektonike të aluminit. Gjatë viteve të fundit, operacionet e kompanisë në SHBA janë intensifikuar, sidomos pas përfundimit të suksesshëm të projektit në shkallë të gjerë të zyrave të Google në Nju Jork, gjë që rriti praninë e ALUMIL-it në treg.

Shto tek të preferuarat