Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

Sistemi i avancuar SMARTIA S67 dhe SUPREME S77  certifikuar me PAS 24

Sistemet e avancuara ALUMIL të dyer-dritareve, SMARTIA S67 dhe SUPREME S77, kanë fituar certifikimin PAS 24 për performancën e tyre të lartë ndaj përshkueshmërisë së ujit, ajrit, rezistencës ndaj erës dhe hyrjeve me dhunë. Certifikimi u krye nga laboratori i testimit dhe organi certifikues "Testimi dhe Certifikimi ËINTECH", i cili është i akredituar nga Enti Kombëtar i Akreditimit në Mbretërinë e Bashkuar "UKAS".

PAS 24 është certifikimi kryesor në Mbretërinë e Bashkuar për dyer dritare, me specifikimet teknike të përcaktuara drejtpërdrejt nga shteti anglez. Certifikata lejon hyrjen pa pengesa të këtyre dy sistemeve të avancuara të kanatave në tregun e Britanisë së Madhe.
Shto tek të preferuarat