• Proizvodi

Proizvodi

Arhitektonski sistemi su ALUMIL-ova dominantna grupa proizvoda. Oni su dizajnirani za svaku arhitektonsku primenu, kao što su vrata, prozori, fasade (zid zavese), atriumi, pregradni zidovi itd, i pokrivaju sve potrebe.

ALUMIL izdvaja 48 različitih arhitektonskih aluminijumskih sistema za svaku primenu, potrebu i potražnju, kao i 18 za specijalnu primenu.

ALUMIL-ovi aluminijumski sistemi su  istaknuti po konstrukcionom savršenstvu, modernom planiranju i izdržljivosti, uz visoku estetiku i funkcionalnost. Takođe, su kompatibilni uz omogućavanje različitih kombinacija.

Prema zahtevima međunarodno priznatih organizacija akcenat je stavljen na kvalitet i garanciju gotovih proizvoda, sertifikaciju proizvoda i proizvodnih procesa.

ALUMIL-ovo odeljenje za istraživanje i razvoj, dizajnira, istražuje i razvija mnogo novih proizvoda. Nakon toga se novi proizvodi šalju međunarodnim institutima kako bi se kontrolisali i sertifikovali (npr. IFT Rosenheim).

Aluminijumski sistemi ALUMIL su životni izbor, sa niskim nivoom potrebe za održavanjem, dok u krajnjem slučaju zamene proizvodi se mogu potpuno reciklirati, postupajući u skladu sa zaštitom životne sredine.