Proizvodi

 • QUALICOAT

  Sertifikacija kvaliteta elektrostatskog farbanja aluminijumskih profila.

  Na evropskom nivou, kontrola i sertifikacija kvaliteta proizvoda elektrostatskog farbanja aluminijuma određuje QUALICOAT. ALUMIL je sertifikovan sa znakom kvaliteta farbanja aluminijuma sa QUALICOAT SEASIDE CLASS (ili drugačije SEASIDE CLASS) od 15/08/1999 od strane GRČKE alumina jedinice do danas.

   

   

 • GSB

  Sertifikacija kvaliteta elektrostatskog farbanja aluminijumskih profila.

  Od jula 2003, ALUMIL ima pravo da koristi oznaku kvaliteta agencije GSB - International, sa sedištem u Nemačkoj, za kvalitet farbanja aluminijumskih profila. Sertifikaciono telo GSB – International, čini prošireni spektar kontrole od Švajcarske agencije QUALICOAT.

 • QUALANOD 

   

  Sertifikacija kvaliteta eloksaže aluminijumskih profila
  Proizvodna jedinica grupacije za eloksažu (ALUFYL SA) je sertifikovana početkom 2008 sa oznakom kvaliteta QUALANOD za eloksažu profila od strane Grčke Alumina jedinice.

 • SERTIFIKACIJA NF252 Izolovanih PROFILA OD OPERATORA CSTB ( Francuska)

   

   

  Sredinom 2008, kompanija je pokrenula, na osnovu zahteva klijenata, usklađenost sertifikacije proizvodnje i kontrole kvaliteta proizvedenih izolovanih profila u skladu sa Frencuskim standardom NF 252 od strane Frencuskog naučnog i tehnološkog centra za građevinske materijale (CSTB).
  To je sertifikat u skladu sa tehničkim specifikacijama i drugim zahtevima kontrole proizvodnje i kvaliteta poluproizvoda i gotovih proizvoda ( spojeni izolovani profili ) kao i korištenog poliamida