Međunarodna priznanja i nagrade

Aktivno učešće u Evropskoj Aluminijumskoj asocijaciji

Veliko međunarodno priznanje za ALUMIL, i samim tim industriju ekstruzije aluminijuma u Grčkoj, je vrhunac naše kompanije u 2008. godini kao pridružena članica Evropske Aluminijumske asocijacije


ALUMIL je prva Grčka kompanija u industriji ekstruzije aluminijuma koja je ušla u zatvoreni klub pridruženih članova proizvođača aluminijumskih sistema za Evropsku Aluminijumsku asocijaciju. Ovakav razvoj predstavlja za Alumil priznanje za važne ponude u sektoru planiranja, proizvodnje i distribucije aluminijumskih arhitektonskih sistema, kao i za industrijsku upotrebu, što predstavlja činjenicu koja potvrđuje lidersku poziciju kompanije u Jugo-istočnoj Evropi. Važno je napomenuti da su druga dva člana tog zatvorenog kruga međunarodno poznate kompanije Schüco i ReynarsGrowth Plus
Nagrađeni osam puta od GrowthPlus’ Europe’s 500 (1996, 1998, 2001, 2002, 2003,2004, 2005 i 2007) kao jedna od 500 najrazvijenijih, vodećih korporacija koje su stvorile najviše radnih mesta u Evropi; trenutno zauzimamo 25-to mesto u Evropi.

ΕΒΕΑ
Međunarodne investicije, aktivnost Nagrade i porast zaposlenosti od privredne i industrijske komore Atina (CICA), dobijao četiri puta(1999, 2001, 2003 & 2004), zbog “izuzetne međunarodne preduzetničke i investicione aktivnosti”.

Great Place to Work Europe®
Nagrada od organizacije "Najbolje mesto za rad"®, za kompaniju sa najboljom radnom sredinom u Evropi za 2004.

Nagrada za lidera za prodaju i investicije od Helexpo
U kontekstu 74 tog Internacionalnog sajma u Solunu u septembru 2009. godine,i 5 tom biznis forumu pod nazivom: "Direktna strana ulaganja, iskoristite prilike godina" ALUMIL je dobio nagradu «Nagrada za lidera za prodaju i investicije od Helexpo».

Nagrada za prodajne veštine
Na trećem prodajnom simpozijumu nagrađeni od strane instituta Grčkih prodavača, nagrada «Nagrada za prodajne veštine» vodećih prodajnih timova. Nagrada za industrijski sektor je dodeljena prodajnom timu ALUMIL za posvećenost, iskustvo i strategiju u 2007

Takmičenje ekološke inovacije i preduzetništva
Na takmičenju ekološke inovacije i preduzetništva koje je organizovano u okviru 4 tog Poslovnog foruma u Septembru 2008. godine za doprinos i jačanje ekološke svesti. Između ostalog učešće Alumil-a se odnosilo na fotonaponske fasadne sisteme.

Nagrada za najbolju kreativnost od Helexpo
Energy Tech 2009
ALUMIL paviljon, na "drugom međunarodnom sajmu grejanja i hlađenja, konvencionalnih i obnovljivih izvora energije Energy Tech 2009", nagrađen za najbolju kreativnost na Helexpo SA za integrisanu, funkcionalnu, estetsku i besprekornu organizaciju.

Nagrada za najbolju kreativnost od Helexpo
Infacoma 2011
ALUMIL paviljon, na "28 om međunarodnom sajmu građevinskog materijala Infacoma 2011", je dobio nagradu za najbolju kreativnost od Helexpo SA za integrisanu, funkcionalnu, estetsku i besprekornu organizaciju.

Alumil Grupacija je nagrađena od ICAP Grupacije za PRAVOG LIDERA
Alumil Grupacija je dobila nagradu PRAVI LIDER od ICAP koja je jedina institucija za nagrađivanje kompanija i grupacija koje ispunjavaju objektivne i merljive kriterijume, ističući visoke performanse i napredak koji je ostvaren u 2010. godini.


The President and CEO of ALUMIL Group, Mr G.A. Milonas receiving the ACCI award from the Greek Minister of Economy and Finance, Mr G. Alogoskoufis