• Pretraživanje
 • Prijava
 • Jezik
 • Dani otvorenih vrata 18/04 - 21/04 2018
  Dani otvorenih vrata 18/04 - 21/04 2018

  Ovom prilikom Vas pozivamo da prisustvujete Danima otvorenih vratau ALUMIL izložbenom salonu u Beogradu.
  U periodu od 18. do 21. aprila, od 08 – 20 časova, imaćete priliku da Vas naš tim inženjera bolje upozna sa velikim izborom Alumil naprednih arhitektonskih sistema sa posebnim akcentom na sisteme kreirane u poslednjih godinu dana. 
  petak 20. aprila će biti upriličen poseban dan za prezentacije i Cocktail party.

  više
 • Otvoren novi ALUMIL izložbeni salon u Beogradu
  Otvoren novi ALUMIL izložbeni salon u Beogradu
  Beograd, 20 april 2017 - Nakon otvaranja svojih izložbenih salona u Solunu i Atini, Alumil, kompanija koja je pionir u proizvodnji aluminijumskih arhitektonskih sistema, u četvrtak 20. aprila otvorila je novi izložbeni salon u Beogradu u ulici Milutina Milankovića 11b prvi i jedinstven na našim prostorima. U izložbenom salonu su predstavljene višestruke mogućnosti Alumil-ovih aluminijumskih sistema i njihova arhitektonska primena na različitim objektima.

  više
 • On-line katalog prateće opreme
  On-line katalog prateće opreme

  Uz pomoć analitičkog navigacionog menija i jednostavnog pretraživača, ova korisna aplikacija Vam omogućava da pronađete sav potrebni prateći pribor, i uštedite Vaše korisno vreme.
  više
 • softverski program koji predstavlja jedinstveno i kompletno rešenje za fabrikatore aluminijuma. Program je posebno dizajniran za Alumil sisteme. Specijalizovani Alumil tehničari i inženjeri zajedno sa međunarodnoj kompaniji specijalizovanoj za softvere ORGADATA, su zajednički radili na njegovom stvaranju.

  Ovde možete naći ponudu i nove cene za AlumilCal program
  više
close