• Search
 • Login
 • Language
 • TID Tower, Tirana
  TID Tower, Tirana
  ALUMIL, mori përsipër për të zhvilluar një sistem të ri profilesh vetëm për këtë ndërtesë, një sistem i cili duhet të ishte në gjendje të montohej nga brenda, për shkak të projektit të ndërtesës dhe në të njëjtën kohë i përshtatur për hapësira shumë të mëdha, kombinim pjesë fikse dhe lëvizje paralele.
  Sistemi i projektuar është një fasadë xhami strukturore, i fiksuar në dysheme dhe në tavan të katit. Ajo është i instaluar gjithashtu në mënyrë këndore, i cili është i ndryshëm nga kati në kat.

  more
 • AlumilCal
  AlumilCal
  programi përbën një zgjidhje unike dhe të plotë për përpunuesit e aluminit. Ai është projektuar posaçërisht për sistemet Alumil. Inxhinierë dhe teknikë të specializuar të Alumil së bashku me kompaninë e specializuar ndërkombëtare të software-ve ORGADATA, kanë punuar për krijimin e saj.

  Këtu ju mund të gjeni ofertën dhe normat e reja për programin AlumilCal

  more
 • Ekspozita jone ne Selanik
  Ekspozita jone ne Selanik
  Një pjesë e shkurtër filmimi nga celja e ekspozitës tonë në qytetin e Selanikut.


  more
 • Vilat notuese “Seahorse”
  Vilat notuese “Seahorse”

  Sistemi i ri dhe tepër i veҫantë me rrëshqitje - SUPREME S650 i ALUMIL, u zgjodh për vilat luksoze notuese “Floating Seahorse Villas” në Dubai – konstruksioni i të cilave ka shkaktuar admirimin e të gjithëve, sidomos ato të fushës së konstruksioneve në rang botëror.

  more
site_footer
close
Remarketing